Photoshoot med IBS

Var med på en photoshoot som IBS gjorde på skolan för ett par veckor sedan. Bilder som ska användas för deras broschyrer, hemsida mm. Vi var runt på skolgården och fotade, det var en kul upplevelse och nu har jag även testat på att bära cap and gown som jag kommer ha då jag graduate (tar examen) nästa termin..

 


Santa Barbara

Bilder från en skön promenad i SB förra veckan:

 


Christmas Concert

Förra veckan var jag också på en Christmas Concert med familjen Jensen. Mycket trevligt och det var fint att lyssna på julmusik från kören och orkestern. Härligt med lite julstämning!

 


Last week

Förra veckan var sista skolveckan för denna terminen, hade mina sista prov (finals) och inlämning av ett 5-sidors arbete. Nu är det äntligen looov! Snart kommer mamma o hälsar på och då ska jag visa henne runt i staden och så ska vi iväg på lite äventyr, längtar!!

 

Lite bilder från pluggdagar inför mina finals..
helt ok att plugga när man ser palmer från fönstret på biblan ;)
ett höstigt California
en himla rolig växt..
gatan där jag bor..havsutsikt!
blev också lite plugg i solstolen då och då

Black Friday

Dagen efter Thanksgiving day kallas här i USA för Black Friday. Då har alla butiker stora reor och många av dem öppnar vid midnatt eller tidigt tidigt på morgonen. Många passar på att köpa julklappar under denna dag eftersom man kan göra många fynd till bra priser. Det var allt julstämning på stan med julgran och dekorationer, här börjas det tidigt!

 


Thanksgiving

Förra torsdagen var det ju Thanksgiving här i USA. Under dagen förberedde vi alla i huset en stor festmåltid och på kvällen kom vänner till paret som jag bor hos över för att njuta av maten. Det var himla gott kan jag lova, äkta amerikansk mat. Man tröttnar dock snabbt på den sortens mat, så man vill helst inte äta det flera dagar i rad även om det blir leftovers! Men en mycket trevlig kväll var det!

 


Den fina dukningen:
the turkey!
Vesla och Dan- min värdfamilj
apple- and pumpkinpie

RSS 2.0