MTV World Stage Gothenburg

Den 21 juni var det dags för MTV World Stage att inta Göteborg och Götaplatsen! En massa folk hade samlats för att kolla på konserten. Artisterna som uppträdde var Tove Styrke, Loreen, B.o.B och Nelly Furtado. Det var en häftig upplevelse att höra hela publiken sjunga med till "Euphoria", hehe. Tyvärr hann vi gå hem innan Nelly Furtado uppträdde, hon skulle börja så sent och jag skulle jobba dagen därefter så det var inte mycket att göra...
 
killen som var konferencier för kvällenPoseidon statynTove Styrke        Loreen var grym!
      B.o.B   
solnedgång i Gbg
 

Midsommar

Jag vet att det var några veckor sedan midsommar var, men här kommer i allafall lite bilder från firandet. Var ute vid havet på Västkusten där vi har vår sommarstuga. Vädret var inte på topp men det var ändå ett mysigt firande!      

 
brorsan
 
 

Marstrand

I torsdags tog vi oss en sväng ut till Marstrand efter jobbet för att ta en titt på seglingarna som höll på då, Stena Match Cup Sweden. Hann inte se mycket av seglingarna men det var mest kul att komma ut på ön och se lite folk och allt omkring!
 
 
 

weekend

 
Har haft en skön helg med födelsedagsfest och powerwalk bla. Idag, måndag, var det dags för min fjärde jobbvecka. Kommer totalt jobba sju veckor denna sommar, känns rätt lagom eftersom jag har varit borta från Sverige ett bra tag, känns skönt att få lite ledig tid innan jag börjar plugga till hösten..
 
Jag och mamma tog oss upp till skogen en snabb sväng igår och plockade lite blåbär som hade börjat mogna, fanns inte så jättemånga än men lite blev det!
 
mamma med hinken i högsta hugg!

RSS 2.0