Spring break

Denna veckan har vi haft Spring break här borta i USA, alla som går i skolan är då lediga. Många passar på att åka iväg på resor men jag hade inte något planerat och det var ju tur det för jag åkte på en riktig vrålförkylning.. Hela helgen och veckan har jag nästan bara legat hemma och inte gjort mycket alls, hade lite feber i början sen mest förkylning och huvudvärk..så segt. Men nu är det som tur var bättre, men är fortfarande inte helt frisk även fast det nu var en vecka sedan som jag blev sjuk.. :/

 

Men är glad att jag blev sjuk nu då jag hade tid att vara sjuk och inte nästa vecka eftersom det är då SARA KOMMER OCH HÄLSAR PÅ!!! :D

Passade ändå på att sola ett par dagar då det var soligt och varmt, härligt!
det jag oftast äter till frukost här i Cali är havregrynsgröt med banan eller jordgubbar, mmm :)
tog mig in till stan en sväng igår då jag äntligen kände mig lite bättre, köpte bla hudvård från Dermalogica för att testa.
jag nån dag under förra veckan..

Talk to you soon :)

Photography

Igår(torsdag) innan min kvällslektion varvade jag solning med att ha en liten fotosession i trädgården där jag bor, fotade en massa växter, frukter och random saker jag hittade hehe. Hope you like!

 

oranges!
cactus
huset och trädgården där jag bor i SB
Trevlig helg från mig i California :)

Santa Barbara Zoo

I lördags spenderade jag en härlig och solig dag på Santa Barbara Zoo med Jensen family. Såg en massa fina djur och fick till och med matat en giraff, haha kul upplevelse!

Flamingos!
Leoparden sov..
Hello turtle!
Matade giraffen med salladsblad
Gorilla
Giraffer, mina favoriter!

Oahu Hawaii

Började kolla på lite videoklipp som jag spelat in från de senaste resorna jag varit på och hittade ett klipp från en surfing strand på Oahu, Hawaii från i vintras... Längtar tillbaka!! Väldigt skakigt filmat men hoppas ni ser surfarna iallafall ;)


Videoklipp från SBCC

Filmade ett kort videoklipp från SBCC sportstadio:


Life in Cali

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna :)


I söndags var det supervarmt o jättesköna varma vindar! 26 grader i skuggan är inte helt fel för att vara mars. Har inte sett så mycket människor på stränderna och i parken här på flera månader..

stranden i söndags :)
Idag:
Luncha med denna utsikt känns ju inte helt fel! Köpte mat från goda salladsbuffén på skolcafeterian

Teaparty in cali

Idag hade vi över Veslas väninna på tea för att fira att hon hade fyllt år. Gaby bakade en underbaaar morotskaka, och vi drack te och åt goda frukter ute på terassen. Härlig lördag! Hann även med en springtur med Linnea på morgonen vilket var skönt :)

 

godaste morotskakan jag ätit :)

pancakes and art

Lagade mig American pancakes i veckan och det var så gott, speciellt med banan och goda bär till! Mina superfina julklapps-teckningar från mina söta kusiner Hannes och Klara hänger uppe på min vägg, tänkte bara visa för er så ni kan se mästerverken!! :)

 

<3
Fick hem ett brev från skolan där det stod att jag är en honor student, alla som fått bra betyg blir utnämnd till detta så typ alla IBS studenter jag går i klasserna med får det eftersom de flesta sköter sig bra i skolan. Men kul att få ett certifikat och vara med på ceremonin i början av maj! :)
Nu har jag fått riktigt långt hår, kanske dags att klippa sig igen..? Känns som håret växer snabbare här i solen!

Beauty of Santa Barbara

Här kommer några bilder från ännu en vacker solnedgång i Santa Barbara nån gång under veckan.. :)

 


RSS 2.0