Lunch i värmen

Åt lunch ute på Långedrags Värdshus i torsdags med några arbetskamrater. Ett riktigt fint ställe och vi hade tur som kom dit när det var så skönt väder, kändes som man var ute vid rivieran.. 
 
 

Botaniska

En dag efter jobbet förra veckan mötte jag upp pappa i stan, vi oss en liten sväng till Botaniska trädgården i Göteborg. Riktigt fint ställe, så lugnt och skönt där och det finns en massa växter och stigar att gå runt och kolla på och även fota som jag gillar att göra. Botaniska känns som ett ställe som många glömmer, men det är verkligen värt ett besök.. eller flera!

 

en fåtölj gjord av växter
det kända näsduksträdet..
riktigt mysiga och färgglada hus i området

Back to life in Sweden

Förlåt för den superdåliga uppdateringen den senaste tiden. Det har varit ganska fullt upp sedan jag kom tillbaka till Sverige, min bror tog studenten och så har jag ju velat umgås med familjen och vänner eftersom man inte har setts på ett bra tag. Jag började även sommarjobba förra veckan så det har varit mycket nytt att lära sig och det har tagit på krafterna, men det känns roligt att jobba och att få tjäna lite pengar igen!

Promenerat en del där jag bor..
På lunchen en dag förra veckan tog jag och mamma oss till en indisk restaurang, supergott!

Goodbye dinner

Dagen innan jag lämnade Santa Barbara, den 23e maj, gick jag, Gaby och mina amerikanska värd föräldrar Vesla och Dan ut på restaurang för att ha en avskedsmiddag tillsammans. Jättetrevlig kväll, vi åt god mat på en restaurang vid hamnen och efter det tog vi oss in till stan för en drink på Blush. Lite bittersweet känsla när det var sista kvällen som de jag hade bott med i flera månader var samlade.. Kommer sakna dem!

Dan, Gaby, jag och Vesla
På Blush: smarrig drink med smält sockervadd i

IBS Diplomlunch

Dagen efter Graduation så var det dags för IBS diplomlunch. Vi alla elever samlades i skolans kafeteria, åt gott, lyssnade på tal och lite musik och fick våra diplom utdelade. En trevlig dag men också lite sorglig eftersom det var sista gången alla man har gått i skolan med under dessa två terminer på SBCC var samlade.

personal från IBS håller tal
en del av skolans kafeteria
Jessica, Madde, Carro och jag med våra diplom från IBS!

Hiking at Seven Falls

Några dagar innan det bar av hem till Sverige igen så drog jag, Carro, Jessica och Madde iväg på hiking(vandring) vid Seven Falls i begen i Santa Barbara. Det var varmt men superhärligt, tog oss upp på höjden och även till fallen och "poolerna" där vi fick gå med skorna i vattnet och sedan svalka oss och bada lite! Härlig dag!


RSS 2.0