Blandat

Fick för ett par veckor sedan paket från mormor och morfar, tack så hemskt mycket! Till och med min favorit choklad! :)
denna typ av mat och liknande blir det ofta till lunch här borta, snabbt, enkelt o nyttigt!
Denna bok fick alla elever i mina marknadsföringskurser av vår lärare Julie Ann Brown som hon själv har skrivit och som ev ska bli film, hon är väldigt speciell men riktigt intressant och rolig för det mesta.. Hon delar med sig av många historier och om sin familj mm hehe.
Cliff drive, nära där jag bor, på väg mot skolan

Californian Sunset

Solnedgångarna är så otroligt vackra här i Santa Barbara, man ser extra bra om man är nere vid parken nära där jag bor.. Härlig känsla att gå där och se när solen går ner.

 

utsikt mot stranden o La Playa stadium

Halloween

Halloween var för ett bra tag sen, men har ju inte visat bilder på länge nu. Var iaf på standup-comedy en kväll och därefter ute på ett par klubbar under halloweenhelgen med Gaby som jag bor med. Riktigt roligt och massa människor var utklädda, kul att se!

 

på Savoy

Frederick and Zach from Rwanda

I onsdags hade vi besök i skolan av Frederick och Zachary från Rwanda, Afrika. De berättade om sin hemska men härliga historia. Frederick var med om en hemsk händelse när han var ung, blev avhuggen båda sina händer av ett gäng i Rwanda för att han ej ville döda sina vänner som satt på samma buss som honom. Hans vänner dödades av gänget men Frederick blev lämnad kvar med sina händer avhuggna som ett "message". Han klarade sig trots allt och har nu ett par slags metallklor som han använder som händer, otroligt häftigt hur dem fungerar.
Både Frederick och Zachary har byggt upp ett center för att hjälpa andra människor i liknande situationer och människor som inte har det så lätt. Det är till deras projekt som pengarna vi samlade in för fashion showen gick. Därför var även de två med i publiken och kollade på Fashion showen! :)

 

Zach, Frederick och Julie Brown
Frederick, han är även konstnär!

International Fashion Show

I fredags var det dags för eventet som vi i marknadsföringskurserna hade väntat på, International fashion show. Vi var nämligen de som skulle modella och ha på oss outfits med olika teman. Vi var indelade i olika grupper och hade sålt biljetter till de två olika showerna mm. Det var en rolig kväll, lite pirrigt att gå upp på scenen men annars var det kul o spännande! :)

 

jag o Julie från Vietnam
jag, Aubree o Julie
medlemmar från mina två grupper
Scenen och vår lärare Julie Ann Brown (blont hår) som hade hand om showerna
Djurtema- Deyson, Madde, jag o Aubree
på scenen

Early Thanksgiving dinner

Igår var jag på en tidig Thanksgiving celebration med min "Friendship partner"familj. Den familj jag blev tilldelad tidigare under terminen. Vi åt supergod Thanksgiving middag, buffé, som bestod utav turkey, mashed potatoes(potatismos), gravy, stuffing (så gott), cranberry sauce, grönsaker, mm. Till efterrätt blev det pumpkin pie med grädde. Snacka om att man var mätt när middagen var över. Schweiziska Tanja, som går i samma kurser som mig, följde även med oss eftersom hennes värdfamilj ej kunde vara med, så det var trevligt också!

 

Brittany, jag och Tanja
jag, Brittany, Barbara och Bruce
pumpkins!
Tim som är organisatören av International Friendship Partner programmet.
the food

Paket!

Denna veckan har jag fått två paket som skickats till mig! Ett från mamma och lillebror Sebbe och ett från mormor och morfar! Så himla gulligt av dem, fanns både vykort, godis, choklad, tidning och smycken i paketen. Känner mig faktiskt lite bortskämd nu! Tack tack tack! :D

 

från mamma och Seb! :)
från mormor o morfar (favorit chokladen!) :)

Roadtrippen till Los Angeles

Sorry för den jättedåliga uppdateringen.. ibland kommer jag in i perioder då jag inte orkar uppdatera bara, men har tagit massa bilder så det finns mycket att visa er! =)
För ett par veckor sedan var drog jag och Charlie iväg på en spontan roadtrip till Los Angeles. Hyrde en snygg cab på Santa Barbaras flygplats och körde längs med kusten, härligt! Tyvärr dog Charlies mobil efter halva vägen så vi hade ingen GPS längre, då blev det lite svårt att hitta för oss eftersom LA är så galet stort.. Men tillslut lyckades vi ta oss fram till Santa Monica iallafall, som ligger vid kustdelen av LA, så där blev det mat och shopping!

 

laddad för roadtrip
Santa Claus Lane :P
närmar oss..
kör igenom Malibu
graffiti
finance district of LA
fick en snabb titt på Santa Monica Pier från bilen hehe
hyrbilen!
fick gjort lite shopping!
mmm, pizza m parmaskinka, fikon, gorgonzola!
Third street promenade, Santa Monica
fint!
late night shopping
lämnade tillbaka bilen dagen efter
sad to say good bye.. :P

RSS 2.0