weekend

Helgen har spenderats mestadels med Gaby(som jag bor i samma hus med) och hennes kompis Maria, vi har bla solat hemma vid huset, firat en födelsedag m utgång, hängt på Starbucks, ätit underbar sushi i Carpinteria, mm!

 

lördagens utgång
söndag, påväg ttill Carpinteria

hade varit Avocado festival i Carpinteria
jag o Maria
Gaby
vi delade på fyra sushi rolls, så gott!
avslutade kvällen m lite matshopping på Trader Joe's

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mums vad gott det ser ut och vad brun du har blivit. Du ser ut att må hur bra som helst nu :) Massor med pussar och kram ar från mamma <3

2011-10-11 @ 15:04:19
Postat av: Studier

Hej Amanda! Ser att du har det jätte bra där borta :) Jag har några funderingar kring studier i USA.



Jag är sugen på att plugga en termin i San Diego. Hur gick du tillväga med allting? Fick du betala för kursavgiften direkt eller tar du CSNlån där du betalar delvis varje månad?



Skulle vara jätte snällt om du bara kunde berätta kort om hur du fixade allting och hur man ska gå tillväga om man vill studera i USA.



Massa kramar :):)

2011-10-11 @ 18:50:09
Postat av: Amanda W

Svar:

Hej! Vad roligt att du är sugen på att studera i USA, du borde verkligen ta steget att åka hit, du kommer lära dig mycket, både om andra och om dig själv. Det är inte alltid lätt att vara på egen hand men det ät helt klart ett äventyr och du kommer ha så kul o få en otrolig erfarenhet. :)



Jag åkte hit till Santa Barbara med IBS, som du säkert har hört talas om. De har ju paket där studier i ett år plus boende en termin ingår. Det är skönt att allt var fixat när man åkte iväg, men nu efterhand så känns de som man lika gärna skulle kunnat fixa det på egen hand eftersom IBS tar ganska bra betalt.. Men det är bekvämt att ha en organisation man kan kontakta vid problem osv.



Jag läser ett Marketing certificate, så det är fyra marknadsföringskurser varje termin (2 terminer), sen kan man också väja till valfria kurser som man då får betala för, tex en sport..

Jag tar CSN bidrag plus lån, men hoppas jag inte använder upp alla pengar hehe.



Kommentera igen om det är något mer du vill veta! Lycka till med allt! :)

2011-10-19 @ 18:19:44
URL: http://amandacalifornia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0